Volkswagen Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Volkswagen Group | Vagas da empresa Volkswagen Group | Salários da empresa Volkswagen Group | Benefícios da empresa Volkswagen Group
      Entrevistas da empresa Volkswagen GroupEntrevistas do cargo de Marketing da empresa Volkswagen GroupEntrevista da empresa Volkswagen Group

5 de nov. de 2015
      Wolfsburg, Lower Saxony

Candidatei-me online. O processo levou 5 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Volkswagen Group (Wolfsburg, Lower Saxony).

ICh wurde zu einem Vorstellungsgespräch nach WOlfsburg gebeten. Dort warteten 3 nette Mitarbeiter auf mich. Ich sollte über mich und meinen Lebenslauf erzählen. Daraufhin wurde ich die typischen HR fragen (Stärken/Schwächen), warum VW, warum sollten Sie mich nehmen, gefragt. Waren sehr nett und habe das Praktikum nach 2 Tagen positive bestätigt bekommen.

Was gefällt mir besonders an VW Werbung?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Marketing da empresa Volkswagen Group

17 de set. de 2024
      Roissy-en-France

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Volkswagen Group (Roissy-en-France).

Appel téléphonique puis 2 entretiens (avec n+1 et n+2) les questions posées pouvaient être assez précises. Je vous conseille de bien préparer votre entretien. Très bon contact avec RH et équipe: on sent que c'est une très bonne boite. Je recommande.

Questions assez précises sur le nombre de commande, la marque etc.

20 de out. de 2023
      Singapura

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Volkswagen Group (Singapura) em ago. de 2022

2 trips for 2 rounds of interview, first with HR alone to filter based on your qualifications and expectations. once selected will meet with the reporting superiors together with HR for final interview

Past experiences, approach to problems

2 de out. de 2025
      Sydney

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Volkswagen Group (Sydney) em mai. de 2022

Screening phone call from Internal recruitment, then two in-person interviews with the hiring manager, Both relaxed interviews with questions relating to the role itself and experience. Interviewers were transparent on the timeline

detailed experience relating to digital marketing

Continental
      Kia Motors