WOW Logistics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa WOW Logistics | Vagas da empresa WOW Logistics | Salários da empresa WOW Logistics | Benefícios da empresa WOW Logistics
      Entrevistas da empresa WOW LogisticsEntrevistas do cargo de Product Owner (PO) da empresa WOW LogisticsEntrevista da empresa WOW Logistics

Entrevista para Product Owner (PO)

18 de mai. de 2023
      Appleton, WI

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela WOW Logistics (Appleton, WI) em mai. de 2023

Initial interview, followed by a second interview and continued with an email from the recruiter indicating she was preparing an offer only to be told 24 hours later I would not be receiving an offer and another candidate had been selected.

Great variety of questions, challenging but though provoking especially at the second interview.
      Resposta da empresa WOW Logistics
      Thanks for taking the time to share your feedback with us. We value feedback from all interview candidates so we can make changes to refine and improve the process. We strive to create a smooth, supportive interview environment for all our candidates and we apologize your experience did not align with this. If you would like to discuss the specifics of your experience in more detail, please visit https://info.wowlogistics.com/employmentfeedback to request that a member of our HR team contact you directly.

DHL Express
      Pasha Group