WebPunch

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa WebPunch | Vagas da empresa WebPunch | Salários da empresa WebPunch | Benefícios da empresa WebPunch
      Entrevistas da empresa WebPunchEntrevistas do cargo de Reviewer da empresa WebPunchEntrevista da empresa WebPunch

Entrevista para Reviewer

15 de nov. de 2023
      Denver, CO

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela WebPunch (Denver, CO) em mar. de 2019

I applied online. They sent me a short test. Then they reviewed my test and gave me the results of someone else's test. Then they started trying to market to me.

It was just a writing assessment that eventually appeared to be a way to get people to respond to a side business.
      Resposta da empresa WebPunch
      While we're blushing to know that you remembered us four years later, we do believe you must be mistaken about our interview process from all those years ago. In 2019, we were not doing digital tests to gauge our applicant's qualifications. In our current process, when we conduct assessments involving paid exercises for our final round of applicants, we actually do not go over the test results with them. We appreciate that you took the time to apply many years ago, and we wish you nothing but the best. The WebPunch Team