WebReinvent Technologies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa WebReinvent Technologies | Vagas da empresa WebReinvent Technologies | Salários da empresa WebReinvent Technologies | Benefícios da empresa WebReinvent Technologies
      Entrevistas da empresa WebReinvent TechnologiesEntrevistas do cargo de Frontend Developer da empresa WebReinvent TechnologiesEntrevista da empresa WebReinvent Technologies

25 de out. de 2024
      Nova Deli

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela WebReinvent Technologies (Nova Deli) em out. de 2024

First got misinformed about the hiring process form the Hr after many calls finally got interview scheduled. First is hr round then second is take home away assignment and third round is again hr round for some reason, reached this round and got rejected in this round don't know reason why had required experience and all but I guess they have budget constraints. They pay below the market standards.

Take way home assignment based on your tech stack.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Frontend Developer da empresa WebReinvent Technologies

25 de mai. de 2026
      Gurgaon, Haryana

Fiz uma entrevista na empresa WebReinvent Technologies (Gurgaon, Haryana).

The first round was screening followed by 30 objective questions on React. The level of objective questions was from easy to medium. The next round was creating a landing page using html, tailwindcss. The last round was direct technical discussion with CEO(toughest one).

What is Hydration in frontend.

20 de nov. de 2025
      Nova Deli

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela WebReinvent Technologies (Nova Deli) em out. de 2025

Hr discussion about general questions then MCQ Round on Javascript questions followed by technical interview about reactjs and nextjs questions then ceo round about last job and project discussion then salary discussion.

Javascript, Reactjs, Nextjs, Projects discussion

Amazon