White Lodging

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa White Lodging | Vagas da empresa White Lodging | Salários da empresa White Lodging | Benefícios da empresa White Lodging
      Entrevistas da empresa White LodgingEntrevistas do cargo de General Manager da empresa White LodgingEntrevista da empresa White Lodging

27 de dez. de 2020
      Austin, TX

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela White Lodging (Austin, TX) em fev. de 2017

Multiple step process including background, credit, assessments, multiple on property interviews, Topgrade interview technique used and Business Psychologist interview. On property interviews with VP, Directors, peer managers. Aptitude testing common with any business manager interview.

Google topgrade interview process for preparation

Outras avaliações de entrevista de vagas de General Manager da empresa White Lodging

8 de jul. de 2014

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa White Lodging.

One phone interview, two face to face interviews, one of them over dinner. This was before their current, humorous proofreading interviews which last hours. The owner was sold this practice by another wealthy friend who must have laughed all the way to the bank.

During dinner I was asked about my favorite alcoholic drink

9 de mai. de 2012
      Richmond, VA

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela White Lodging (Richmond, VA) em jan. de 2011

takes entirely too long for the process.

Over 2 hours of situational questions relating to past situations or opinions on things

Marriott International
      Hilton