WhiteHat Jr

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa WhiteHat Jr | Vagas da empresa WhiteHat Jr | Salários da empresa WhiteHat Jr | Benefícios da empresa WhiteHat Jr
      Entrevistas da empresa WhiteHat JrEntrevistas do cargo de Online Tutor da empresa WhiteHat JrEntrevista da empresa WhiteHat Jr

3 de nov. de 2020
      Bombaim

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela WhiteHat Jr (Bombaim) em out. de 2020

Cleared 2 demo rounds and appeared for test in coding. Demo3 was put on hold. Couldnot clear the test so was not recruited. Test was online ...monitoredby an invigilator through a webcam. Was given 45mins to solve 5 coding qs based on yr preference of programming language.

Why do u want to teach?

Find area of a square inside a circle

Outras avaliações de entrevista de vagas de Online Tutor da empresa WhiteHat Jr

2 de ago. de 2023
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela WhiteHat Jr em mar. de 2021

1 round interview. Asked question Tell me about yourself Qualifications Work Experience Why should we hire you Do you have any teaching experience? How fluent are you in English? Does interacting with kids come naturally to you? Tell us something about your educational qualifications. What kind of exposure do you have with regard to coding? What languages can you code in

What kind of exposure do you have with regard to coding

20 de set. de 2020

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa WhiteHat Jr.

I have attended 3 interview rounds, first was telephonic round, They checked my communication skills. Then gave me one pdf and asked to thoroughly read the pdf. second technical check. One technical person checked my laptop condition. They asked me which network i am using. Then he explained me how to interact in main interview. third round is main interview. I need to explain pdf in 45 minutes.

Do you have coding experience?

Native Camp