Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Whitewolf Communications | Vagas da empresa Whitewolf Communications | Salários da empresa Whitewolf Communications | Benefícios da empresa Whitewolf Communications
      Entrevistas da empresa Whitewolf CommunicationsEntrevistas do cargo de Sales da empresa Whitewolf CommunicationsEntrevista da empresa Whitewolf Communications

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Deloitte

Oferta recusada
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Whitewolf Communications (Tacoma, WA) em ago. de 2018

Stay away! This is pyramid-scheme, multi-level marketing BS run by corrupt people trying to look as fly as Elon Musk, but acting more like Michael Scott. So I come in, sit for an hour while this lady talks at me about how great the company is, you can make $100k in your first year, you'll regret not taking this job, you can move up so fast. Practically the same thing happened the next day for my second interview until the last five minutes when the lady asked me, "do you have any questions?" Uh, yeah, after two hours of being talked to, I have questions. What's the job? What will I be doing? Aah, selling AT&T at Costco, I see. When I applied for a Marketing position... Not what I was expecting. Oh, and if I get other people hired, I move up? Then I get those people to hire more people, and I move up again? Yup, a pyramid scheme. "Hi, would you like the job?" was the call I got later that same day (no evaluation of qualifications, just preying on ignorance.) "No, thank you." "Oh. Are you sure? We're very sorry to hear that." "Oh, I'm sure you are. Seeya."

Do you have any questions?
      1 resposta