Windham Professionals

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Windham Professionals | Vagas da empresa Windham Professionals | Salários da empresa Windham Professionals | Benefícios da empresa Windham Professionals
      Entrevistas da empresa Windham ProfessionalsEntrevistas do cargo de Account Specialist da empresa Windham ProfessionalsEntrevista da empresa Windham Professionals

Entrevista para Account Specialist

14 de set. de 2017
      Hendersonville, TN

Outras avaliações de entrevista de vagas de Account Specialist da empresa Windham Professionals

Entrevista para Account Specialist

21 de set. de 2018
      Salem, NH

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Windham Professionals (Hendersonville, TN) em ago. de 2016

Not thorough or difficult. Basic questions. Not very selective. It seemed like they just threw sone questions together so they can fill their seats. High turnover with this company.

If a borrower doesnt answer the phone, how might you locate them.

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fiz uma entrevista na empresa Windham Professionals (Salem, NH).

Got an email from Richard, then he sent the wrong employment contract, said had to work two nights/week when it was only one, asked for it to be corrected, did an onsite and then I was to start the following Monday, happened quickly and I did like that as I needed a job.

When can you start