Windham Realty Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Windham Realty Group | Vagas da empresa Windham Realty Group | Salários da empresa Windham Realty Group | Benefícios da empresa Windham Realty Group
      Entrevistas da empresa Windham Realty GroupEntrevistas do cargo de Chief Executive Officer Assistant da empresa Windham Realty GroupEntrevista da empresa Windham Realty Group

The First Group
      Seabreeze Management
      Facility Management Group

Entrevista para Chief Executive Officer Assistant

25 de abr. de 2012
      Xangai, Xangai
      Oferta recusada

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Windham Realty Group (Xangai, Xangai) em abr. de 2012

on the first day, i took a translation test Chinese-English which lasted for about 90 mins than the head of HR interviewed me for about 60 mins. finally, the CEO came and asked me some general questions and gives me a small test interpret for him for about 5mins. the second round interview was holding in a restaurant, only between me and the boss which took about 1hrs, and than he took me to his office let me translate a meeting records for him. which last for about 90mins.

how to keep your oversea property's value if your local currency is appreciating

do you use apple or pc