Winmark

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Winmark | Vagas da empresa Winmark | Salários da empresa Winmark | Benefícios da empresa Winmark
      Entrevistas da empresa WinmarkEntrevistas do cargo de Manager, District Field Operations da empresa WinmarkEntrevista da empresa Winmark

Entrevista para Manager, District Field Operations

30 de dez. de 2024
      Minneapolis, MN

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Winmark (Minneapolis, MN) em nov. de 2023

Standard interview process, however the recruiter seemed unprepared during the first interview and failed to follow up at any point afterward despite saying I was an ideal candidate. I applied again when the job was posted again a few months later, and the exact same thing happened. It seems likely that they are not actually hiring for this role, and the job is just a shell to create false incentives for current employees at worst, or that they are highly unprofessional at best.

Standard interview questions regarding work history and retail leadership experience, such as “tell me about your greatest strength,” or “tell me about a time you failed, what did you learn from it,”

Welcome Break