Wolters Kluwer

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Wolters Kluwer | Vagas da empresa Wolters Kluwer | Salários da empresa Wolters Kluwer | Benefícios da empresa Wolters Kluwer
      Entrevistas da empresa Wolters KluwerEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Wolters KluwerEntrevista da empresa Wolters Kluwer

19 de ago. de 2024
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Wolters Kluwer.

The interview process typically involves multiple stages, including an initial screening, technical assessments, and behavioral interviews. Candidates are evaluated based on their skills, experience, and cultural fit. This may include coding tests, problem-solving exercises, and discussions about past projects. Additionally, interviewers assess communication skills, adaptability, and the ability to work in a team. Final rounds often involve meetings with higher management to determine alignment with the company's goals and values. The process concludes with feedback and a decision on whether to extend an offer.

Tell me about yourself. Why are you interested in this position? Can you describe a challenging project you've worked on?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Wolters Kluwer

28 de abr. de 2024
      Pune

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Wolters Kluwer (Pune) em fev. de 2024

I have applied over linked in. After one 2-3 days receives call from HR. They scheduled interview. Interviewer will ask you about your educaitonal and technical experiece details. Interview questions are basic to advance in C# Oops.

C# Oops advanced and basic concept.

17 de nov. de 2023
      Provo, UT

Fiz uma entrevista na empresa Wolters Kluwer (Provo, UT).

Two straight forward interviews. They asked about my background and education. They then asked me how I would approach a coding problem and what I would do to code a fix.

What specific area are you wanting to work/code in

Capgemini
      SAP