Work Sharp

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Work Sharp | Vagas da empresa Work Sharp | Salários da empresa Work Sharp | Benefícios da empresa Work Sharp
      Entrevistas da empresa Work SharpEntrevistas do cargo de E-Commerce Specialist da empresa Work SharpEntrevista da empresa Work Sharp

Entrevista para E-Commerce Specialist

12 de mar. de 2024
      Ashland, OR

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Work Sharp (Ashland, OR) em fev. de 2024

I was required to take an assessment, as well as curate an essay response explaining how I relate into Work Sharp's core values, as well as provide examples of my work. The person in charge of my application only responded once a week in a 30 minute window. It took 3 weeks of responding providing what they asked for before I was ghosted. I have made multiple follow ups and have been ignored each time. In this day and age ghosting a potential employee is completely unacceptable & unprofessional. It takes 30 seconds to write a 2 line email saying you're going in a different direction.

Do you have experience with Canva?
      Resposta da empresa Work Sharp
      We're sorry for any communication hiccups during your application process. Your feedback is important, and we're looking into how we can do better. Thanks for sharing your experience.

Gul Ahmed Textile
      Marico Limited