World Food Programme

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa World Food Programme | Vagas da empresa World Food Programme | Salários da empresa World Food Programme | Benefícios da empresa World Food Programme
      Entrevistas da empresa World Food ProgrammeEntrevistas do cargo de HR Officer da empresa World Food ProgrammeEntrevista da empresa World Food Programme

UNICEF
      Biochemical Society
      Eurasia Partnership Foundation
      International Committee of the Red Cross

Entrevista para HR Officer

15 de out. de 2025
      Kyiv,

Outras avaliações de entrevista de vagas de HR Officer da empresa World Food Programme

Entrevista para HR-officer

23 de out. de 2024

Fiz uma entrevista na empresa World Food Programme (Kyiv, ).

The interview is a competency-based one, panel usually consists of 2-3 people. The questions are usually about your previous experiences, examples of competencies displayed during work situations. Overall, the impression is fine, though having more time to ask questions would be nice - since by the end of the allocated time, the candidate has 0 opportunity to ask about position/benefits/expected deliverables.

Describe the situation when you had to juggle multiple priorities. How did you go about and what was the outcome?

Candidatei-me online. O processo levou 5 semanas. Fui entrevistado pela World Food Programme em set. de 2024

1. 200 preguntas DISC 2. Assesment numérico, lógico, espacial y verbal. Si pasas estas pruebas se programan una entrevista con un panel de tres personas (reclutador, HR partner de la región, Gerente de Operaciones del País), vía zoom, camara prendida, sesión programada para 45 minutos. Después de mi aplicación el correo para las primeras pruebas me llego al mes y a la semana ya me coordinaron la entrevista con el panel. Tuve que entrar en la plataforma de worksday para enterarme que no fui seleccionada. Me parece que a la semana ya estuvieron los resultados

Cuéntenos sobre usted y qué aportaría a esta posición? (Pregunta en inglés)

Cómo maneja bastante carga laboral? Cómo se organiza?

Entrevista para Human Resources Officer

22 de jan. de 2024
      Abuja,

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela World Food Programme (Abuja, ) em jan. de 2023

The Assessment was a proctor monitored online assessment take right in my house. Assessment questions was human resources centred and lasted for 15 minutes. Questions were quiet easy to understand.

I never got to the interview stage.