Worldwide Media

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Worldwide Media | Vagas da empresa Worldwide Media | Salários da empresa Worldwide Media | Benefícios da empresa Worldwide Media
      Entrevistas da empresa Worldwide MediaEntrevistas do cargo de Associate Creative Producer da empresa Worldwide MediaEntrevista da empresa Worldwide Media

Entrevista para Associate Creative Producer

17 de mai. de 2024
      Bombaim

Outras avaliações de entrevista de vagas de Associate Creative Producer da empresa Worldwide Media

Entrevista para Associate Creative Producer

16 de abr. de 2023
      Bombaim
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa Worldwide Media (Bombaim).

It was a bad experience interviewing for the position. The interviewer was rude and condescending. Honestly, why would they even call someone for an interview, expecting them to lie at their current workplace, then act rudely.

What did you score in your college? So you were average. Even in your professional career are you average?

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Worldwide Media (Bombaim) em fev. de 2023

Terrible experience interviewing at Worldwide Media. Since the first day, HR kept messing up my name, despite correcting her multiple times. The senior person who took my interview was outright rude. Felt more like I was being ragged by a senior than giving an interview for a reputed company. He looked at my resume and started questioning my choices (the university I went to, the brands I worked for, or the companies I worked at). WWM, try a vetting process of teaching your employees how to talk to people.

Why did you study at this university?

Why couldn't you get into a bigger school?

Are you not intelligent enough to get into a better university?