XR Marketing

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa XR Marketing | Vagas da empresa XR Marketing | Salários da empresa XR Marketing | Benefícios da empresa XR Marketing
      Entrevistas da empresa XR MarketingEntrevistas do cargo de Sales da empresa XR MarketingEntrevista da empresa XR Marketing

Entrevista para Sales

11 de jul. de 2017
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa XR Marketing.

applied online, gave a call, said to dress business smart or something. i put on tuxedo hoping that will impress. I go there, friendly receptionist like they always do to lure in to rude job interviewer. there are a bunch of people, some leaving with some excuse need to meet someone or something cause don't like the job already lol. receptionist gives page with some questions that are already in my cl and cv. then people go to job interview. then the guy calls i go and he asks me stupid questions like why should i give job to you? I say cause i can sell. He like the other guy in waiting room can sell too, i say duno prolly. then he like you need to sell yourself. and basically left. it was useless. didn't know how much they paid per hour or how many hours, apparently it's door to door sale of charity comission based so glad i didn't work there. so ye he was like ye dude we totally so awesome why should give job to you it's so awesome. ask government to close the company. i left looking good in tuxedo only benefit i suppose

Why should i give job to you

Another person will say can sell

you need to sell yourself