XtendOps

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa XtendOps | Vagas da empresa XtendOps | Salários da empresa XtendOps | Benefícios da empresa XtendOps
      Entrevistas da empresa XtendOpsEntrevistas do cargo de Customer Service Representative (CSR) da empresa XtendOpsEntrevista da empresa XtendOps

Entrevista para Customer Service Representative (CSR)

26 de mar. de 2024

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa XtendOps.

First process, online assessment test. Passed it with high score but during voice assessment, they said they will review it and then give a score. Then next to the online assessment test is an initial interview with HR Staff. Then she said that it was just a brief initial interview just to get to know you. Then they will let you know via email on the result, whether you pass, you go on, or fail (we-regret-to-inform-you email).

First question: Tell me about yourself?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Customer Service Representative (CSR) da empresa XtendOps

Entrevista para Customer Service Representative

1 de set. de 2025
      Puerto Vallarta

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela XtendOps (Puerto Vallarta) em ago. de 2025

Muy satisfecho so far so good ! 10/10 Todos desde supervisores y reclutamiento han sido muy amables y siempre al pendiente de cada paso a seguir del proceso muy emocionado con ser parte de este gran equipo

Como manejo el estres de un cliente enojado

Entrevista para CSR

22 de nov. de 2024
      Cebu City

Fiz uma entrevista na empresa XtendOps (Cebu City).

Interviewer was very accommodating and friendly. He was very approachable and he make sure he cater all the employee. He keep us updated and make sure to always active whenever there is announcement

About self and work experience