YYoga

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa YYoga | Vagas da empresa YYoga | Salários da empresa YYoga | Benefícios da empresa YYoga
      Entrevistas da empresa YYogaEntrevistas do cargo de Guest Experience da empresa YYogaEntrevista da empresa YYoga

uefa

8 de mar. de 2024

Outras avaliações de entrevista de vagas de Guest Experience da empresa YYoga

21 de set. de 2019
      Vancouver, BC

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela YYoga (Vancouver, BC) em mar. de 2024

The first step of the interview process is a phone interview, followed by an in-person interview. If both interviews went well, you can expect a scheduled onboarding either in-person or online.

Tell me about yourself and why you applied for the role.

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela YYoga (Vancouver, BC) em mar. de 2017

Easy and relaxed, mostly just to get to know you. They asked a few questions about previous experience but this is a very basic low level job, so it's mostly to know that you are friendly and fairly outgoing, and are interested in yoga.

Tell me about your previous customer service experience.

11 de ago. de 2016
      Vancouver, BC

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela YYoga (Vancouver, BC) em set. de 2014

Good interview. The manager seemed genuinely interested in getting to know a bit about me beyond my former work experience. We spent time going through hypothetical situations, and lots of "what would you do?" Questions. I was also given the chance to ask her anything I wanted about the company or the position. It was pretty chill, but there was a lot of applicants for one spot so I can see how it can get a bit competitive. I'd say majority of people are hired based off their personality more than work experience.

How will this job benefit your future?