Zealous Services

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Zealous Services | Vagas da empresa Zealous Services | Salários da empresa Zealous Services | Benefícios da empresa Zealous Services
      Entrevistas da empresa Zealous ServicesEntrevistas do cargo de Semi Voice Process(Non Voice) da empresa Zealous ServicesEntrevista da empresa Zealous Services

bp
      Amazon
      Google
      Boston Consulting Group

Entrevista para Semi Voice Process(Non Voice)

20 de jun. de 2019
      New York, NY

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Zealous Services (New York, NY) em nov. de 2018

Through walkin i reached zealous and they conducted 3 rounds First- online test(includes 5 question) we have to listen one audio clip and have to answer those questions Second- Group panel discussion they ask you to speak one general topic by yourself. Prepare any one topic while going for the interview. If you dont speak well also they will hire you just for namesake they conduct interview Third- Hr discussion only They will pay 8k as take home plus incentive where you cant gain and attendance allowance of 500. Then every 3 months flat 5% hike will be there its a purely night shift and they provide free dinner which wont be good They will charge absent as 2 lop and leave as 1 lop after 6 month only you will get paided leaves If you are not good in english and need to join in any organisation you can prefer zealous they will hire you but first 10 days they provide training without paid and in training also they ask you to take cals. Only skill to place here is listening skill

about yourself

will you work under pressure