Fiz uma entrevista na empresa Zonneplan (Zwolle, Overijssel).
Entrevista
Ik heb gesolliciteerd en werd uitgenodigd voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Dit gesprek was bijzonder kort, maar desondanks kreeg ik het voorstel om voor een bepaalde vacature een vervolggesprek te plannen.
Daarna heb ik echter nooit meer iets gehoord: op mijn e-mails kreeg ik geen enkel antwoord.
Door deze gang van zaken heb ik een zeer negatieve ervaring overgehouden aan de sollicitatieprocedure bij het zonnepanelenbedrijf, en in het bijzonder aan de werkwijze van Arend-Jan.
Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Zonneplan (Zwolle, Overijssel) em fev. de 2025
Entrevista
Gereageerd op een vacature op de website van Zonneplan. Ik werd de volgende dag al gebeld door 1 van de recruiters voor een telefonische intake. Vervolgens uitgenodigd voor 1e gesprek. Daaruit volgde een 2e gesprek en het maken van een assessment. Aanbod via de mail gehad en tot een overeenkomst gekomen.
Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Zonneplan (Zwolle, Overijssel) em nov. de 2024
Entrevista
Toen ik solliciteerde bij Zonneplan, viel me meteen op hoe snel en soepel het proces verliep. Mijn vragen werden direct serieus genomen, wat ervoor zorgde dat eventuele twijfels snel werden weggenomen. Tijdens beide gesprekken voelde ik me goed geholpen. Er was altijd iemand beschikbaar voor vragen, wat een gevoel van betrokkenheid gaf. Het viel me daarnaast op hoe strak het proces georganiseerd was: iedereen kwam op tijd binnen en vertrok ook weer op tijd. Daardoor merkte ik dat niet alleen mijn tijd, maar ook hun tijd serieus werd genomen. Alles voelde als een goed geoliede machine.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Op welke manier(en) heb je al gebruikgemaakt van AI in je werk?
Welke verbeteringen heb je in je vorige functie doorgevoerd waar je het meest trots op bent, en waarom?