cove

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa cove | Vagas da empresa cove | Salários da empresa cove | Benefícios da empresa cove
      Entrevistas da empresa coveEntrevistas do cargo de Onboarding Specialist da empresa coveEntrevista da empresa cove

The First Group
      Seabreeze Management
      Facility Management Group

6 de out. de 2023

Outras avaliações de entrevista de vagas de Onboarding Specialist da empresa cove

28 de nov. de 2023

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fiz uma entrevista na empresa cove.

Had to do a very lengthy presentation and then did not hear from them for a while... it seems like they just are fishing for free ideas and I should have read the reviews on here first. Waste of time, you've been warned.

What is your favorite color?

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela cove em nov. de 2023

15 minute phone screening I hour 1-1 Hiring Manager Interview 1-2 Hour Homework Assignment to gage ability to create a rough draft project plan, questions for client & product team, and client e-mail communication. 1 hour 4 person Panel Interview 30 minute casual talk with HR & Team member Received great communication throughout the process and feedback regarding my candidacy although I didn't receive an offer.

Describe your experience working with large projects. Describe your experience working with a product team.

14 de out. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa cove.

Discussion with HR, then a take-home exercise. Frankly, I'm busy enough with my current job as it is without having to do unpaid labor for another company. While HR said they wanted to move quickly through the process, I didn't hear from them for over a week after I submitted their dumb homework assignment, which apparently wasn't good enough for them. I'm sorry, but I'm not going to put hours of effort into something that I'm not being paid for to try and get a role that would have been a minimum 15K pay cut for me. Take-home assignments are a giant waste of everyone's time. Get to know the candidate without forcing them to essentially work for free.

What am I doing in my current role, what makes me want to pursue other options, etc.