Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa healthinsurance.com | Vagas da empresa healthinsurance.com | Salários da empresa healthinsurance.com | Benefícios da empresa healthinsurance.com
      Entrevistas da empresa healthinsurance.comEntrevistas do cargo de Medicare Sales Agent da empresa healthinsurance.comEntrevista da empresa healthinsurance.com

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

avatar

Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela healthinsurance.com (Tampa, FL) em jun. de 2025

Waited about 30 minutes past my scheduled interview time before they called me in. He didn’t ask me much about my resume. In fact, if I didn’t interrupt a couple times to ask follow up questions - I wouldn’t have really been able to say anything. I was already licensed. He proceeded to tell me all of the positives about working there. 15 minutes later the interview was over. I left there thinking one of two things just happened. Either, I got the job with no problem or I completely didn’t fit the demographic they’re looking for so I got a the standard “you’re not gonna be hired” interview. During the 30 minutes, I sat outside waiting to be interviewed, I noticed a younger looking workforce. I would say 35 years old or younger mostly people in their 20s. I don’t fit in either one of those categories. I think they would rather hire younger, newer agents who will willingly sit in cubicles with strict break times and be more open to being micromanaged all day. They have grown to realize more seasoned reps wouldn’t last in that environment very long.

Have you sold Medicare before?
      1 resposta