iCapps

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa iCapps | Vagas da empresa iCapps | Salários da empresa iCapps | Benefícios da empresa iCapps
      Entrevistas da empresa iCappsEntrevistas do cargo de React Native Developer da empresa iCappsEntrevista da empresa iCapps

Deloitte
      KPMG
      bp
      SLB

Entrevista para React Native Developer

29 de set. de 2022
      Antuérpia

O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela iCapps (Antuérpia) em set. de 2022

Heel vlotte interviews. 3 gesprekken: - kennismaking - gesprek met technische persoon & team lead - gesprek met het team waar je in komt Altijd snel en duidelijk qua feedback. Was een fijn proces dat heel snel verliep. Uiteindelijk niet op het aanbod in gegaan omdat het salaris te laag was. Ook de extralegale voordelen waren minder dan bij mijn huidige werkgever. Ze maken gebruik van een soort “loonhuis” zoals ze het noemen, waarbij men je gaat inschalen op basis van “je capaciteiten” en waar je vervolgens “snel in kunt groeien” als je aan bepaalde doelstellingen voldoet. In mijn ogen is dit gewoon een manier om de salarissen onder controle (lees lager) te houden, maar could be wrong.

Heb je al conflict gehad binnen je team, en hoe heb je dit aangepakt? Of hoe zou je dit aanpakken?