ikaSystems

Agora conhecido(a) como Visiant

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ikaSystems | Vagas da empresa ikaSystems | Salários da empresa ikaSystems | Benefícios da empresa ikaSystems
      Entrevistas da empresa ikaSystemsEntrevistas do cargo de QA Analyst da empresa ikaSystemsEntrevista da empresa ikaSystems

Entrevista para QA Analyst

2 de jun. de 2017
      Southborough, MA

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa ikaSystems (Southborough, MA).

I received 3-4 emails from the recruiter over several weeks asking for my availability. I did not receive any response till the last one. Phone interviews went well and was called for interview. It went well but they did disclose that all the roles would be high pressure and work require working close to 60 hours a week. It was really honest of them to disclose this. I emailed HR after interview for feedback, no response. It would have been at-least nice to have know via email if was not considered for the role, given the time and effort.

Basic QA testing questions

Capgemini