ASOS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ASOS | Vagas da empresa ASOS | Salários da empresa ASOS | Benefícios da empresa ASOS
      Entrevistas da empresa ASOSEntrevistas do cargo de Assistant Regional Trade Manager da empresa ASOSEntrevista da empresa ASOS

Qatargas

Entrevista para Assistant Regional Trade Manager

25 de jun. de 2021
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela ASOS (Londres, Inglaterra) em abr. de 2021

Got invited to an interview. After the interview, I got told I would receive an answer soon afterwards. Did not receive an answer for weeks. Asked for a status update. Got told I would receive one by next week. Did not receive a reply until now ( more 2 months have passed).

Walk me through your background.
      Resposta da empresa ASOS
      Hi and thanks for taking the time to leave us a review. Your feedback is really important to us as it helps us give the best possible experience to our candidates. We’re sorry to hear that you had a delayed response from us when I came to the status of your application. Our teams deal with high volumes of applications but aim to get back to candidates as quickly as we can, but we’re disappointed to hear that on this occasion this was not the case. We’ve relayed this back to our team to ensure that this doesn’t happen again. Thanks again for leaving us this feedback.