Air Canada

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Air Canada | Vagas da empresa Air Canada | Salários da empresa Air Canada | Benefícios da empresa Air Canada
      Entrevistas da empresa Air CanadaEntrevistas do cargo de Customer Service Agent da empresa Air CanadaEntrevista da empresa Air Canada

15 de nov. de 2021
      Toronto, ON

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Air Canada (Toronto, ON) em nov. de 2021

Awesome interview, the girl was very nice and helped make it an easy going interview! No issues when I asked to repeat a question and overall professionally it was a great interview.

A time i had an irritated customer and how I helped them.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Customer Service Agent da empresa Air Canada

19 de nov. de 2024
      Vancouver, BC
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Air Canada (Vancouver, BC) em mar. de 2022

A recruiter will conduct an initial screening to: Confirm your availability and willingness to work irregular hours, including nights and weekends. Briefly discuss your experience and motivation for applying. I am asked about my availability, ability to work shifts, and basic customer service experience. Common questions include: "Why do you want to work for Air Canada?" "Describe a time you handled a difficult customer." "How do you handle stressful situations?" may also be asked about your ability to manage a fast-paced, high-pressure environment and understand the airline's values.

Describe a time you handled a difficult customer. How did you resolve the situation?

18 de mar. de 2023
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Air Canada em jul. de 2021

A recorded video interview as a first assessment. Next was a live video interview that took about 25 minutes. Finally, an in-person interview/skill assessment. Overall it was not too difficult nor complicated, and you could redo your recording once.

What is your best strategy to stay organized? Tell us a bit about yourself?