BDO

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa BDO | Vagas da empresa BDO | Salários da empresa BDO | Benefícios da empresa BDO
      Entrevistas da empresa BDOEntrevistas do cargo de Human Resources Coordinator da empresa BDOEntrevista da empresa BDO

Entrevista para Human Resources Coordinator

6 de abr. de 2016
      Toronto, ON

Fiz uma entrevista na empresa BDO (Toronto, ON).

The process started with a phone interview which mainly touched upon describing past work experiences. I found the HR Manager to be awkward in her disposition, everything from her email writing skills to her interviewing skills. She barely asked any questions, did not describe much about the position when asked, and abruptly cut the interview short - The interview ended with, "Ok bye." No thank you, have a nice day, or I will get back to you.

Can you describe your work experience?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Human Resources Coordinator da empresa BDO

Entrevista para Human Resources Coordinator

31 de jul. de 2024
      Vancouver, BC

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela BDO (Vancouver, BC) em mai. de 2024

I was invited to the first round of the interview, very brief. Asked me about myself, why I chose to study HR filed . Then the recruiter shared how this role looks like.

Could you please tell me about yourself?

Entrevista para HR Coordinator

23 de set. de 2024
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. Fui entrevistado pela BDO (Londres, Inglaterra) em nov. de 2023

you apply either online or via a recruitment agent, and if selected you are offered 1 online interview via MS Teams and 1 interview in-person at the office, no psychometric tests

About previous experience, quality, teamwork, work prioritisation