Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Booking.com | Vagas da empresa Booking.com | Salários da empresa Booking.com | Benefícios da empresa Booking.com
      Entrevistas da empresa Booking.comEntrevistas do cargo de Contentmanager da empresa Booking.comEntrevista da empresa Booking.com

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Contentmanager

3 de out. de 2014
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Amsterdã
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fiz uma entrevista na empresa Booking.com (Amsterdã).

Entrevista

Ik solliciteerde online en meer dan een maand later (waarschijnlijk minstens 2 maanden later) kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik nog steeds geïnteresseerd zou zijn. De dame die mij te woord stond was aardig en vriendelijk, maar het hele proces leek heel onprofessioneel. Ze begon me te interviewen zonder ooit te vragen of het een passend of geschikt moment voor mij was om te praten. Na al die tijd was ik niet voorbereid. Toch zijn we erin geslaagd om een test te regelen om mijn geschiktheid voor de rol te bewijzen. De ervaring zelf was positief, aangezien de mensen die ik ontmoette vriendelijk en behulpzaam waren, maar de hele organisatie leek ongeorganiseerd. Er was geen receptioniste om me tegen te richten, dus ik moest willekeurige mensen vragen of zij wisten waar ik mijn test moest doen. Gelukkig waren het aardige mensen en ze hielpen me om na wat rondvragen de juiste persoon te vinden. 2 dagen daarna kreeg ik een telefoontje om mij te vertellen dat ik succesvol was geweest tijdens de test, maar dat de hele positie in de wacht was gezet en dat ze geen idee hadden wanneer deze weer beschikbaar zou worden maar als die ooit nog gebeurd zullen ze contact met mij opnemen. Aangezien ik naar een andere stad moest reizen voor de test, financiële lasten inbegrepen naast dat het me de hele dag kostte, vind ik het gewoon erg onprofessioneel en heel oneerlijk. Lijkt erop dat er veel leuke mensen werken in dit bedrijf, maar het algemene management, althans van de HR kant, is volledig onprofessioneel en ongeorganiseerd.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Het was een test gerelateerd aan de taken van de positie
      Responder à pergunta