Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Deloitte (Zaventem, Flemish Brabant) em dez. de 2017
Entrevista
De sollicitatieprocedure bestond uit verschillende stappen:
Tijdens de Technology day vond er een business case in groep plaats, alsook een HR interview.
Na positieve feedback hiervan vernomen te hebben, werd ik uitgenodigd voor een finaal, technisch interview met een director.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Een klant wil een mobiele applicatie op de markt brengen, van welke risico's maak je je klant bewust?
Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou mais de 3 meses. Fui entrevistado pela Deloitte (Roterdão) em jun. de 2016
Entrevista
Ik werd benaderd door een werknemer die vroeg of ik geïnteresseerd was om bij Deloitte te werken bij de afdeling IT Risk advisory. Mijn C.V. werd door haar doorgehaald naar de recruiters. Ik werd gebeld door de recruiter om een online assessment te maken en ook een afspraak te maken voor een gesprek. Online assessment was prima, en het gesprek ging ook wel goed. Er was 1 recruiter aanwezig en een junior IT Risk Advisory consultant. Ze stellen wel veel vragen en willen echt heel graag weten wie je bent en wat je doet, maar ook waarom je voor Deloitte kiest en waarom deze functie.