Ford Motor Company

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Ford Motor Company | Vagas da empresa Ford Motor Company | Salários da empresa Ford Motor Company | Benefícios da empresa Ford Motor Company
      Entrevistas da empresa Ford Motor CompanyEntrevistas do cargo de Control Systems da empresa Ford Motor CompanyEntrevista da empresa Ford Motor Company

Continental
      Kia Motors

Entrevista para Control Systems

10 de mai. de 2012

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Ford Motor Company em mar. de 2012

it was about 9:00 pm they sent me a text message asked me to confirm the offer of an interview for the next morning. the interview lasted about 35 min

you've given a project and you are working in a group of 3, one of your teammates couldn't come to finish the project and because of the that the other one got discourrage what would do as the team leader to meet the deadline?

tell me about a time where you had to make a major decision?