Kruidvat

Parte da empresa A.S. Watson Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Kruidvat | Vagas da empresa Kruidvat | Salários da empresa Kruidvat | Benefícios da empresa Kruidvat
      Entrevistas da empresa KruidvatEntrevistas do cargo de Vulploegmedewerker da empresa KruidvatEntrevista da empresa Kruidvat

29 de mai. de 2021
      Heemstede, North Holland

Outras avaliações de entrevista de vagas de Vulploegmedewerker da empresa Kruidvat

1 de dez. de 2025
      Ypenburg

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Kruidvat (Heemstede, North Holland) em mai. de 2021

Het was erg kort, sprak enkel met een caissière leider. Na 10 minuten aangenomen en 3 dagen later mijn contract gekregen. Had geen filiaalmanager gesproken want die had een operatie en de vervanging was op vakantie. Was wel een goed gesprek en omdat ze niet te hoog boven mij stond was het gesprek ook luchtiger.

Waarom zou je bij Kruidvat willen werken?

Fiz uma entrevista na empresa Kruidvat (Ypenburg).

Een goed gesprek op je sterkten, beschikbaarheden en andere persoonlijke dingen. Ze praten rustig en relaxed zodat je op je gemak bent. Alleen wel 18+ krijgt geen baan meer zonder doorgroeien

Wat zijn je beschikbaarheden doordeweeks?

6 de jul. de 2021
      Roterdão

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Kruidvat (Roterdão) em jul. de 2021

Ik vond het spannend toen ik binnen kwam maar ik kwam vaker in de winkel om spullen te kopen ik kreeg veel vragen over mijn vaardigheid en wat ik doe in mijn vrije tijd

Hoe snel word je aangenomen?