Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa McKinsey & Company | Vagas da empresa McKinsey & Company | Salários da empresa McKinsey & Company | Benefícios da empresa McKinsey & Company
      Entrevistas da empresa McKinsey & CompanyEntrevistas do cargo de Junior Research Analyst da empresa McKinsey & CompanyEntrevista da empresa McKinsey & Company

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Deloitte
      4.4★Remuneração e benefícios
      TP
      4.3★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

9 de jun. de 2023
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Amsterdã

Outras avaliações de entrevista de vagas de Junior Research Analyst da empresa McKinsey & Company

3 de jun. de 2022
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Nenhuma oferta

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa McKinsey & Company (Amsterdã).

Online assessment, if successful case interviews and personal experience interview. You will solve a case on a project your interviewer completed. Two interviews in one round. In each interview I started with the personal experience interview. You can prepare this part, make sure to practice with friends or case partners to get more comfortable with this part. The case interview part will cover a case based on a project your interviewer consulted on. I would recommend practicing the Mckinsey example cases on their website.

Tell me about a time you had to be an inclusive leader

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa McKinsey & Company.

Multiple rounds of interview Personality, Case based and thought provoking I would suggest, no matter what function you apply for, you should be well prepared with solving guesstimates, and thinking on feet

Estimate number of guitar teaching centers in India

11 de jun. de 2021
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Nenhuma oferta

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa McKinsey & Company.

very hard problem solving test,need reading fast and good at estimate numbers. find practice exam on their website and must do it. interview questions is mainly about your understanding of the particular industry for that RA POSITION. for example they asked me about why auto insurance is not profitable and how to solve that problem.

talk about your understanding of this industry