Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Oracle | Vagas da empresa Oracle | Salários da empresa Oracle | Benefícios da empresa Oracle
      Entrevistas da empresa OracleEntrevistas do cargo de Senior Software Engineer - Java Developer da empresa OracleEntrevista da empresa Oracle

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Empresas
      • Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Capgemini
      4.0★Remuneração e benefícios
      Deel
      4.2★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Senior Software Engineer - Java Developer

5 de jul. de 2024
      Nenhuma oferta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Engineer - Java Developer da empresa Oracle

Entrevista para Senior Java Developer

20 de nov. de 2025
      Brno
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Oracle em jun. de 2024

Entrevista

First round was screening round - a medium level hackerrank question with the interviewer After clearing screening, they schedule 4 rounds to test DSA, problem solving skills, system design and project discussion

Pergunta 1

DSA: a medium level coding question DSA: a question based on greedy approach System design: design a delivery service and handle specific scenarios Hiring manager: Projects discussion and easy level coding question
      Experiência positiva
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Oracle (Brno) em out. de 2025

Entrevista

Professional, but lengthy. The interview process consists of 5 rounds plus a pre-screening call: - pre-screening call - 60 minutes technical interview with a single interviewer - a technical panel - a call with a hiring manager - a behavioral call to see if you are a fit to the team - plus some extra that I do not recall.

Pergunta 1

Several technical questions and a small challenge on comparing 2 objects.

Entrevista para Senior Java Developer

5 de fev. de 2025
      Experiência negativa
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Oracle em jan. de 2025

Entrevista

hiring in Poland for oracle health. Recruiter call, 1st coding interview with 1 coding question. question: find longest palindrome in string, few behavioral questions. after passing this round next you will have 4 more interviews of which 2 coding rounds, 1 technical, 1 general. No single technical questions asked on java, spring or db. 2nd coding interview : leetcode problem, given an array and a number (total), find all combinations of numbers in the array whose sum is equal to the above total number. 3rd coding interview: Beautiful subarrays, Given an array of integers and a number of odd elements, create as many distinct subarrays as possible. example: [1,2,3,4,5] noOfOdds :2 output [1,2,3], [1,2,3,4], [2,3,4,5]. here each output array combination has 2 odd numbers. 4th technical interview: white board interview Draw your current project architecture and explain the components interaction. next system design : how do you design a system which should be able to fetch data from multiple vendors. singleton, code reuse etc. 5th interview with manager some behavioral questions. All this 5 interviews for a salary of 21k pln gross per month salary for a senior java developer in poland 2025. strange thing is no java, spring or db questions for me and currenlty planning on hiring 10 people. practice recursion approach, they want to see that

Pergunta 1

what conflicts you faced and how did you deal with it