Pegasystems

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Pegasystems | Vagas da empresa Pegasystems | Salários da empresa Pegasystems | Benefícios da empresa Pegasystems
      Entrevistas da empresa PegasystemsEntrevistas do cargo de Senior Software Development Engineer TEST da empresa PegasystemsEntrevista da empresa Pegasystems

Capgemini
      SAP
      Bloomberg
      Deel

Entrevista para Senior Software Development Engineer TEST

13 de ago. de 2019
      Hyderābād

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Development Engineer TEST da empresa Pegasystems

Entrevista para Senior Software Development Engineer TEST

3 de jul. de 2018
      Hyderābād

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Pegasystems (Hyderābād) em ago. de 2019

Worst interview i have ever faced, mentioned the job description as sdet with automation testing framework like cucumber testng selenium and they told in the interview like there os no UI only backend.

Convert string to float without using any functions
      2 respostas
      Entrevista difícil

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Pegasystems (Hyderābād) em fev. de 2018

Interview process was a good experience, scheduled timings, proper communication and updates on interview status. you would be specified about the requirements clearly before your interview gets scheduled. Basic intro of the panel who will be taking your rounds , like his/her designation the role he performs.

All that you put in your resume and on top of their requirement. Automation testing , Manual testing concepts, problem solving skills.

Entrevista para Senior Software Development Engineer In Test

18 de nov. de 2015
      Bengaluru
      Entrevista difícil

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Pegasystems (Bengaluru) em nov. de 2015

Had 4 rounds of interview which included 2 rounds of Technical interviews, 1 Senior Manager round and 1 HR round. Technical interview focused on previous experience and programming questions. Manager round was more of discussion on how the team and product is going to be and what work is expected. Had to decline offer as the expected salary was not provided by the HR.

Write Java program for Binary Search. SQL Queries. Web Services automation.