Pfizer

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Pfizer | Vagas da empresa Pfizer | Salários da empresa Pfizer | Benefícios da empresa Pfizer
      Entrevistas da empresa PfizerEntrevistas do cargo de Account Specialist da empresa PfizerEntrevista da empresa Pfizer

GSK
      Johnson & Johnson
      MSD
      Zydus Lifesciences

Entrevista para Account Specialist

18 de ago. de 2020

Outras avaliações de entrevista de vagas de Account Specialist da empresa Pfizer

Entrevista para Account Specialist

8 de nov. de 2016
      Seul

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fiz uma entrevista na empresa Pfizer.

Pretty much the same as others here. Get someone to refer you!You will know if you are in the running , they contact you very quickly. Hire view- be natural, yes hard however they are looking for your comfort level in different circumstances. I totally at one point said "sorry forgot my train of thought" but I recovered. Not about perfection!! I received a call within a couple of days from hiring manager for phone interview. I have been in this a long time and with sit down interviews they poke you and poke you. They are trying to Rattle YOU! Why IDK its a crazy process. They have consulting companies tell them all kinds of stats that are just not normal. They are trying to see if you can take it , this is not for the weak at heart. Be Teflon and know this is an act. They will pick things a part. Don't take the bait! Unfortunately I too have waited in vain for a call back. Is it unprofessional YES, just move on and keep moving. I have not finished all together but will update

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Pfizer (Seul) em set. de 2016

Through job posting website. Got phone call after 5days. Temp. job. Interviewed with person in charge. Then 2nd interview with head of department. each about 30-60min. comfortable and relaxed atmosphere with good atitude

What did you do on break?

introduce yourself