Randstad

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Randstad | Vagas da empresa Randstad | Salários da empresa Randstad | Benefícios da empresa Randstad
      Entrevistas da empresa RandstadEntrevistas do cargo de Process Executive da empresa RandstadEntrevista da empresa Randstad

31 de jul. de 2025
      Pune

Outras avaliações de entrevista de vagas de Process Executive da empresa Randstad

23 de nov. de 2024
      Pune

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Randstad (Pune) em fev. de 2022

1)Introduction 2)Hobbies 3)Communication Skills 4)Technical skills 5)Asks about project 6)Educational Background 7)Family Background Just most focus on communication skills and some visualization as they will give one picture and will ask something about it

Given picture and asked what you can see in the image? just for checking visualization and communication

Fiz uma entrevista na empresa Randstad (Pune).

Interview process was short for selection.in two day they will close the selection process 1st round intro round second round client in that they will show some images need to judge that what are their in that we need to identify in a presentation form But you need to wait in lobby for hole day until you pick by host be patiency

Tell.me.about yourself What are Os How to clear cache history What is Ai What is ml What is image/video annotation/ labelling

1 de abr. de 2023
      Pune

Fiz uma entrevista na empresa Randstad (Pune).

nice but some bad expercine i had been through they alway put tones of preesure verall good but very micromangment running they are teams is like do whatevr but complete target without fail and dont aprove leavs also in bad time

noraml about technical round how to do annotaions

19 de jan. de 2023

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Randstad.

corporate culture. No professionalism. Hope their eyes gets opened and look into this matter. Another thing is, once you leave the company you are considered as a stranger corporate culture. No professionalism. Hope their eyes gets opened and look into this matter. Another thing is, once you leave the company you are considered as a stranger

Nth... To say abt this