SiteMinder

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa SiteMinder | Vagas da empresa SiteMinder | Salários da empresa SiteMinder | Benefícios da empresa SiteMinder
      Entrevistas da empresa SiteMinderEntrevistas do cargo de Onboarding Specialist da empresa SiteMinderEntrevista da empresa SiteMinder

Cisco
      Capgemini
      SAP
      Bloomberg

25 de ago. de 2025
      Galway

Outras avaliações de entrevista de vagas de Onboarding Specialist da empresa SiteMinder

8 de jan. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa SiteMinder.

easy going. straight forward. on time. good location, parking not available. friendly interviewers. showed the entered place, great facilities, good treats from time to time. about 30 minutes long. was explained job and benefits.

previous experience. availability to start working.

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa SiteMinder (Galway).

First Round - Screened by Talent Acquisition Second Round - Two Onboarding Managers Third Round - Onboarding Managers again Language competency assessed Hospitality knowledge really beneficial! Customer Service skills essential and able to articulate different difficult scenarios you have navigated and how you brought them to a positive conclusion.

Customer service experience and hospitality knowledge

1 de jun. de 2021
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fiz uma entrevista na empresa SiteMinder.

Structured with typical behavioral questions, uninspired and quite offputing. I was also asked to provide references, the whole process was very clumsy. A good candidate looses interest very quickly here. The hiring manager gave a weird vibe like she is afraid of director, didnt speak at all, just fw words inbetween, weird.

When did you have to adjust