Suzhou Foreign Language School

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Suzhou Foreign Language School | Vagas da empresa Suzhou Foreign Language School | Salários da empresa Suzhou Foreign Language School | Benefícios da empresa Suzhou Foreign Language School
      Entrevistas da empresa Suzhou Foreign Language SchoolEntrevistas do cargo de Teacher da empresa Suzhou Foreign Language SchoolEntrevista da empresa Suzhou Foreign Language School

Entrevista para Teacher

11 de dez. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Suzhou Foreign Language School.

They called to set up an appointment after speaking with my recruiter at the time. There was supposed to be two interviews but they liked me and offered a contract.

My experience in the education sector

Outras avaliações de entrevista de vagas de Teacher da empresa Suzhou Foreign Language School

Entrevista para Teacher

10 de mai. de 2022
      Suzhou, Jiangsu

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Suzhou Foreign Language School (Suzhou, Jiangsu) em fev. de 2021

During the interview they will tell you only what you like to hear, they will make you trouble with the contract later and during the working time, they will force you to do exactly what they want trying everything they can to make your life miserable.

We decided a very clear points after i explained my experience, degrees, ecc ecc. but they totally don't care, they will give you a contract only to get the visa, after that they will make you do what they want , they totally don't care about the agreements, work conditions or contract.

Native Camp