Tetra Pak

Parte da empresa Tetra Laval

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Tetra Pak | Vagas da empresa Tetra Pak | Salários da empresa Tetra Pak | Benefícios da empresa Tetra Pak
      Entrevistas da empresa Tetra PakEntrevistas do cargo de Automation Engineer da empresa Tetra PakEntrevista da empresa Tetra Pak

2 de nov. de 2023
      Singapura

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Tetra Pak (Singapura) em set. de 2021

Two rounds , 1 st - just normal call from HR 2 nd - Panel Interview by Department Head and Reporting manger and seniors Some technical questions related to PLC and motor control. Ask to write a simple contorl ladder logic.

Just normal questions like why you want to join . Why you leave your current job.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Automation Engineer da empresa Tetra Pak

26 de mar. de 2025
      Pequim, Pequim

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Tetra Pak (Pequim, Pequim) em mar. de 2025

My interview process at Tetra Pak starts with a HireVue interview, followed by an interview with the technical manager. Then, I will take the SHL assessment, and finally, there will be an interview with the plant manager.

What do you think about this job?

1 de set. de 2023
      Auckland,

Candidatei-me online. O processo levou 5 semanas. Fui entrevistado pela Tetra Pak (Auckland, ) em ago. de 2023

The overall recruitment process is comprised of three stages, an online assessment, a two-way video interview and a in person interview. The online assessment consists of calculation questions, pattern recognitions, and personality tests. The video interview has two interviewer, questions asked are like personal hobbies, personal projects, and how you deal with stress and etc. The in person interview has another assessment, it's like a role-play game where you need to recommend solutions to a medium size company on where to build their new office.

How do you deal with stress? If there's limited resources to complete a project, what would you do

10 de jul. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa Tetra Pak.

Applied on thier official website, few days later received an email asking me to do a online video interview and wants me to finish within five days after receiving this email

Introduce your self. What teamwork techniques do you have

Red Bull
      Danone