Toyota North America

Parte da empresa Toyota Motor Corporation

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Toyota North America | Vagas da empresa Toyota North America | Salários da empresa Toyota North America | Benefícios da empresa Toyota North America
      Entrevistas da empresa Toyota North AmericaEntrevistas do cargo de Computer Forensics Analyst da empresa Toyota North AmericaEntrevista da empresa Toyota North America

Entrevista para Computer Forensics Analyst

25 de ago. de 2020
      Plano, TX

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Toyota North America (Plano, TX) em jul. de 2020

Recruiter reached out to me on LinkedIn and setup an interview. 2 people in the infosec department would do a video interview on Teams. 1 of their people did not show up, the other rushed through some questions and sounded like they were on speakerphone while driving. No video took place. It felt as though they were fulfilling a requirement to interview all candidates, but had someone in mind already. Very disappointed being stood up by one person, and not getting to interact over video.

Was asked normal questions regarding forensics and incident response process. It was pretty involved and they expect expert level knowledge.

Continental
      Kia Motors