Amazon

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Amazon | Vagas da empresa Amazon | Salários da empresa Amazon | Benefícios da empresa Amazon
      Entrevistas da empresa AmazonEntrevistas do cargo de Software Engineer 1 da empresa AmazonEntrevista da empresa Amazon

Google
      Meta
      Booking.com
      Yandex

19 de dez. de 2025
      Seattle, WA

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer 1 da empresa Amazon

20 de dez. de 2025
      Vancouver, BC
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Amazon (Seattle, WA) em out. de 2024

Three rounds: one behavioral, two coding, and one system design mixed in all rounds. OS concepts like locks and tries appeared. Questions weren’t clearly clarified. Behavioral was manageable, but coding wasn’t common LeetCode problems.

Coding question: Search using tries
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Amazon (Vancouver, BC) em jul. de 2025

Three rounds of one hour interviews in a row. There was an emphasis on leadership principles for behavioral questions. One technical interview, one bar raiser interview, one high level design interview.

A problem similar to N-Queens for the coding portion.

Entrevista para Software Developer 1

11 de jul. de 2025
      Londres, Inglaterra
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Amazon (Londres, Inglaterra) em jul. de 2025

Online assessment, phone screen interview, 3 x 1 hour interviews for on-site loop. No feedback is given. Interviewers are friendly and everything is fully remote. Quick response for rejection. Recruiter is flexible for rescheduling interview dates.

LeetCode: balance parenthesis, optimise cpu multi-threading Low-level-design: design an IP address blocker 8x Leadership principle questions

11 de jun. de 2025
      Entrevista difícil

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Amazon em fev. de 2025

3 rounds of interviews in 1 day with 1 hour breaks in between. My first round was half LP and the other half technical. Second round was fully LP, and third round was fully technical. Interviewers were respectful and would offer help if needed for technical rounds. Overall, it was an good experience, only complaint was that they do not seem interested in getting to know you. It is obvious they are there to do their jobs and take notes about you to report back to their managers.

Tell me about a time you learned something on your own out of curiosity