Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Amazon | Vagas da empresa Amazon | Salários da empresa Amazon | Benefícios da empresa Amazon
      Entrevistas da empresa AmazonEntrevistas do cargo de Transportation da empresa AmazonEntrevista da empresa Amazon

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Google

27 de set. de 2024
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Experiência positiva

Outras avaliações de entrevista de vagas de Transportation da empresa Amazon

11 de mai. de 2026
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Oferta recusada
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Amazon em abr. de 2026

Entrevista fácil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Amazon.

3 interviews in one day online. They asked me why do I want to work for amazon, how did I do a certain process and what is my most hardest task and how did I get over my barriers.

No question was asked , easy
      Responder à pergunta

1. Online Assessment (if applicable) Many candidates first receive an assessment link. This may include: Work style/personality questions Situational judgment questions Basic problem-solving Communication/English comprehension Sometimes Excel or data interpretation basics What they check Decision making Customer obsession Attention to detail Ability to work under pressure Problem solving 2. Recruiter Screening / HR Call This is usually: 15–30 mins Zoom or phone call Questions asked Tell me about yourself Why Amazon? Why transportation/logistics? Shift flexibility Notice period Salary expectations Work authorization (for US roles) They also explain Role responsibilities Shift timings Transportation operations environment Next interview rounds 3. Main Interview Rounds Usually: 1–3 interview rounds Virtual or in-person Interviewers can be: Team Manager Operations Manager Area Manager Transportation lead Main Topics They Ask A. Amazon Leadership Principles (VERY IMPORTANT) Amazon heavily focuses on these. Most common ones for Transportation Specialist: Customer Obsession Ownership Bias for Action Dive Deep Earn Trust Deliver Results You should answer using STAR format: Situation Task Action Result Example: “A shipment issue happened during peak hours… I coordinated with carriers, updated stakeholders, and resolved it before SLA breach.” B. Operational / Logistics Questions Examples: How do you handle shipment delays? What will you do if a truck is late? How do you prioritize urgent tasks? How do you manage multiple emails/chats? Explain escalation handling. How would you communicate with carriers/vendors? C. Excel Questions Transportation roles often require Excel basics. Common questions: VLOOKUP Pivot Tables Filters & Sorting Conditional Formatting SUMIF / COUNTIF Basic formulas You may also get: “How do you find duplicate values?” “How do you track delayed shipments in Excel?” D. Behavioral Questions Examples: Tell me about a conflict you handled. Describe a stressful situation. Tell me about a mistake you made. How do you work in fast-paced environments? Describe a time you improved a process. 4. Final Result / Offer After interviews: HR discussion Compensation discussion Background verification Offer letter Timeline: Usually few

21 de abr. de 2025
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Canton, OH
      Oferta aceita
      Experiência neutra
      Entrevista fácil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Amazon (Canton, OH).

Easy! Just have 6 months as an Amazon associate. Then apply, you can have your CDL or they will send you to a place to get it. I applied and then about 3 weeks later I received an email that I got the position.