FireEye

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa FireEye | Vagas da empresa FireEye | Salários da empresa FireEye | Benefícios da empresa FireEye
      Entrevistas da empresa FireEyeEntrevistas do cargo de Senior Staff Engineer da empresa FireEyeEntrevista da empresa FireEye

Fortinet
      Kaspersky
      CCC Intelligent Solutions
      Premier IT Solutions

Entrevista para Senior Staff Engineer

20 de abr. de 2016

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Staff Engineer da empresa FireEye

Entrevista para Senior Staff Engineer

2 de out. de 2014

Fiz uma entrevista na empresa FireEye.

Interviewers asked those types of questions that are some corner knowledge of Linux. Also there were questions that are just personal opinions, such as C vs C++ which is better. Only a few algorithm questions and they were all way too easy. To identify real talented software engineers you have to give more challenging algorithm questions! Thank god no brain teaser though.

How do you trace your code without gdb?
      3 respostas

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela FireEye em set. de 2014

5 round of interview. HR, Technical, 2nd Round Technical, Face to Face and HR. Questions were quite easy and basic. All you need to do it speak Confidently and answer