Henkel

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Henkel | Vagas da empresa Henkel | Salários da empresa Henkel | Benefícios da empresa Henkel
      Entrevistas da empresa HenkelEntrevistas do cargo de Production Manager da empresa HenkelEntrevista da empresa Henkel

Entrevista para Production Manager

20 de mai. de 2019
      Scheemda

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela Henkel (Scheemda) em dez. de 2018

Nadat ik interesse getoond heb in de openstaande vacature werd snel contact met mij gezocht via mail voor maken van vervolg afspraak. Samen met HR een eerste telefonisch contact onderhouden met aansluitend een video call. Een scherp proces op inhoud en persoon, met nadruk op persoonlijk karrakter en toekomstige plannen. Deze rondes resulteerden in een directe interview met de Plant Manager. In eerste instantie een uurtje gepland, maar dit werden er al snel drie. Samen kenden we veel raakvlakken en werden plannen en uitdagingen helder gemaakt. Plant tour was niet geplant, maar werd wel direct onderdeel. Was enerverend te merken dat gezocht werd naar een effectief proces en toch wederzijds respect. Een mooi balans. Kennelijk konden we het goed met elkaar vinden en eens worden en ben ik vanaf 1 april ingelijft binnen de organisatie van Henkel. Achteraf kan men oordelen: Ik kan niet anders oordelen dat het open en transparant proces is geweest. Geen valse start, geen valse verwachtingen en in de praktijk kan ik ook direct los. Heerlijk!

Waar ik energie van krijg.

Wat ik mijn verleden heb gedaan om te komen tot de ervaringen die ik heb ontwikkeld.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Production Manager da empresa Henkel

Entrevista para Production Manager

19 de ago. de 2023
      Mentor, OH

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Henkel (Mentor, OH) em mar. de 2019

Easy phone and then in person interview. Hiring manager asked this question at the conclusion of the interview. “Is there anything else we should know about you to help us make a determination if we should move forward.” What a great wrap up question to help close the interview.

Do you have an example of how you helped implement change in a production environment? Can you give an example of PSM (process safety management)?