LinkedIn

Parte da empresa Microsoft

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa LinkedIn | Vagas da empresa LinkedIn | Salários da empresa LinkedIn | Benefícios da empresa LinkedIn
      Entrevistas da empresa LinkedInEntrevistas do cargo de Software Engineer, Mobile (Android) da empresa LinkedInEntrevista da empresa LinkedIn

Entrevista para Software Engineer, Mobile (Android)

17 de mar. de 2014
      Mountain View, CA

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela LinkedIn (Mountain View, CA) em fev. de 2014

- Applied via. linkedin - Got call from the recruiter next day - He arranged for a telephonic interview (screening) - Post that 5 more skype (video) rounds took place - Goto know after couple of days that I was not selected.

1st round (phone screening): 1. WAP to implement pow(a,b) function. 2. WAP to build a BST.

2nd skype: - Lets say you have to build an activity (screen) which has a drop-down & once you select an item in the drop-down, it loads an image corresponding to that on the screen below. - How will handle cases where user is very rapidly changing his selection from the drop down
      2 respostas

3rdSkype (he allowed checking online android api's guide) 1- Write an activity which displays device build number, imei. 2- Implement a scrolable list to show ints from 1 to 10.

4th skype (design round): - How will you design an app (client) & server to implement a word guess game. For e.g. app will ask user to guess the word (it will show blank spaces first equal to size of the word) one character one time. He will have 'n' chances to guess correct word. Based on the result, he will win or loose money (prize). Assume you have well defined payment & user registration system. Assume external systems required for this game already present. Just concentrate on designing the above core requirement

5th skype: - Most questions to check my job compatibility and behavioral questions - How will you reverse a string. Tell me the number of ways you can solve this problem. 6th skype: - WAP to implement function public String replace (String originalString, String pattern, String replacement) Cover all boundary cases. Write clean code

Amazon
      Google