MetLife

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa MetLife | Vagas da empresa MetLife | Salários da empresa MetLife | Benefícios da empresa MetLife
      Entrevistas da empresa MetLifeEntrevistas do cargo de Senior Associate da empresa MetLifeEntrevista da empresa MetLife

10 de mar. de 2019

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela MetLife em dez. de 2016

three rounds- HR round, aptitude round, manager round. Easy rounds just want to know overall personality of interviewee and your skills. Friendly attitude by everyone. Just be confident and you will get through it.

Reason to change

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Associate da empresa MetLife

Entrevista para Sr. Associate

27 de jul. de 2021
      Noida

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela MetLife (Noida) em nov. de 2019

It a 3 round interview process HR, Tech round Project managerial round HR round they asked me about my total experience and skills i have gained while working In tech round they asked me about my technical skills more specific about type of testings i had done In project manager round they asked me more about my projects that i had work on

The questions were related to manual testing specifically for UAT testing and insurance

15 de dez. de 2022
      Noida
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela MetLife (Noida) em jan. de 2018

1. Screening interview 2. Phone screen interviews 3. First in-person interview 4. Competency interview 5. Second and third interviews 6. Invitation to a social gathering 7. Final interview 8. Background check 9. Job offer

tell me about your latest movie experience

10 de dez. de 2017
      Entrevista difícil

Candidatei-me de outra forma. Fiz uma entrevista na empresa MetLife.

first was HR round, second a written test, and finally ops round and some time a typing test. There were some logical reasoning, few maths problem and questions to check english writing and communication

they asked about my excel knowledge like pivot, vlookup.

tell me about yourself.

Marsh