Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela Pfizer (Puurs, Antwerp) em mai. de 2023
Entrevista
De procedure duurt heel lang en sleept enorm aan. Tegen de tijd dat ik mijn tweede gesprek had, had ik al een aanbod bij een ander bedrijf. Ik kan me inbeelden dat er op deze manier veel kandidaten afhaken.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Enkel eerste gesprek gehad, dus was telkens over hoe ik een bepaalde situatie zou aanpakken
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Pfizer (Puurs, Antwerp) em jul. de 2023
Entrevista
De sollicitatieprocedure start met een kort kennismakingsgesprek waarin vooral gefocust wordt op de achtergrond en relevante vaardigheden van de sollicitant. Daarna wordt dieper ingegaan op wat de sollicitant juist zoekt in een job, en op basis daarvan worden gepaste vacatures doorgestuurd.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Welke aspecten en mogelijkheden zoekt de sollicitant in een potentiële functie bij Pfizer?
Een Kort en bondige vragenronde . Er was een Beschrijving van de functie en kennis making met de toekomstige leiding gevende en een van de collega s. Verder niks nieuws onder de zon