Tableau Software

Parte da empresa Salesforce

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Tableau Software | Vagas da empresa Tableau Software | Salários da empresa Tableau Software | Benefícios da empresa Tableau Software
      Entrevistas da empresa Tableau SoftwareEntrevistas do cargo de Marketing Coordinator da empresa Tableau SoftwareEntrevista da empresa Tableau Software

Entrevista para Marketing Coordinator

2 de mai. de 2018
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Tableau Software (Londres, Inglaterra) em abr. de 2018

Series of phone/video interviews followed by in-person demo. 4 stages overall. Everyone was very friendly. HR are good at prepping candidates. No cover letter required. Much friendlier and simpler process than with many other companies. Always kept in the loop by HR.

Why you?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Marketing Coordinator da empresa Tableau Software

Entrevista para Marketing Coordinator

5 de abr. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Tableau Software em fev. de 2022

People should be trained to do interviews, the fact you know about the job requirements does not qualify you as a good interviewer. I had such an uncomfortable experience with a person without a shred of empathy and unable to read into my answers, attitude or way of talking. They did nothing to put me at ease and draw conclusions like I was only interested in Tableau for the prestige of the brand. They’ve been confrontational without any reasons like that was a competition. So much for a company that claims to care about inclusivity and diversity.

Tell me about your experience

Cisco
      Capgemini