3M

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa 3M | Vagas da empresa 3M | Salários da empresa 3M | Benefícios da empresa 3M
      Entrevistas da empresa 3MEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa 3MEntrevista da empresa 3M

14 de out. de 2022

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela 3M em out. de 2022

Overall straight forward interview. Both behavioral and technical questions. Be prepared to do a live coding exercise with enchantments. Make sure you know your resume and experiences very well. Process took about two weeks.

What was the most interesting project you have worked on?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa 3M

9 de abr. de 2023

Fiz uma entrevista na empresa 3M.

I had a single call that I presumed to be a standard 15 min recruiter call. Instead it goes on for almost an hour. Guy goes on and on explaining the product and project for over 20 minutes. By the time that is over, you already want to get the hell out. But then he asks you the most random questions for a senior role that in no way assess your skillset. Questions on useless topics like code coverage, do you do pull requests, do you use git. Questions like these show that 3M isn't a real tech company which makes sense. Recruiter reached out saying I wasn't a good fit and offered another role to interview for then got ghosted.

background experience, behavioral questions standard

10 de mar. de 2022
      Minneapolis, MN
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela 3M (Minneapolis, MN) em jan. de 2022

If asked for a phone interview, make sure you take it as seriously as an in-person interview. Many applicants get cut at this stage due to lack of attention or unprofessionalism. These interviews will only last 15 to 20 minutes, but will give the hiring manager a good idea about whether or not they want you to come in for an in-person interview.

JTI - Japan Tobacco International
      Unilever